Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω του eShop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.patelino.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξή της.
  • Επισκέπτοντας το φυσικό μας κατάστημα στην πολή των Σερρών. Βρείτε το στον χάρτη.
  • Μέσω τηλεφώνου στο +30 6946505015, καθημερινές από τις 8.30 π.μ. έως τις 16.30 μ.μ.
Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

Με μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 8 κιλά και έχει κόστος 1€ ανεξάρτητα με το ποσό της παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας Visa, Mastercard.

Με PayPal, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, πιστωτική ή χρεωστική.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας σας καθώς και το ονοματεπώνυμο σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας, θα ξεκινήσουμε να την προετοιμάζουμε.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός και 7 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, διαφορετικά η παραγγελία θα διαγράφεται.

Τραπεζικός Λογαριασμός:

Δικαιούχος: ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

Πειραιώς

5257104626601

GR41 0172 2570 0052 5710 4626 601

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Piraeus e-Commerce της Piraeus Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.